Webinar vanuit een studio: ontdek de mogelijkheden

Webinar vanuit een studio geven? Het is misschien wel de beste manier om jouw publiek te bereiken. Vanuit onze livestream studio maak je een professionele indruk met het webinar dat je organiseert.

Je hebt de beschikking over 4K-camera’s, professionele microfoons en bijvoorbeeld geavanceerde verlichting en schermen om jouw verhaal verder toe te lichten. Zo organiseer je een webinar dat indruk maakt, waarbij we de setting graag afstemmen op hoe jij het wilt overbrengen.

Webinar - Livestream voor Rijkswaterstaat

Complete studio: flexibel in te richten

Wil je onze studio huren om een webinar te organiseren? Dat kan op de manier die jij wilt, dankzij de flexibele mogelijkheden voor de setting. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van:

  • Luxe fauteuils
  • Een tafel voor een tafelgesprek
  • De presentatiedesk voor presentatoren
  • Onze comfortabele banken

Wij zorgen er daarmee voor dat je de ruimte in kunt richten zoals je die wilt gebruiken. En gaat het je om een webinar waarmee je juist zorgt voor een heel andere sfeer of indruk? We stemmen de studio graag op jouw wensen af. Zo weet je zeker dat je jouw publiek op de juiste manier zal bereiken.

Online Ledenvergadering vanuit de webinar studio

Wat zijn de kosten?

Een webinar vanuit een studio is altijd goedkoper dan wanneer die je op thuis of op een andere locatie wilt organiseren. Wij beschikken al over de apparatuur en hebben zowel de camera’s als bijvoorbeeld de verlichting er specifiek op ingericht. Dat betekent dat je meteen aan de slag kunt, zonder allerlei ingewikkelde voorbereidingen.

De kosten van een webinar vanuit onze studio hangen af van bijvoorbeeld het aantal camera’s dat je wilt gebruiken, de andere apparatuur die je nodig hebt en de schermen die we voor je ophangen. We brengen je graag een vrijblijvende offerte uit, zodat je goed weet wat je kunt verwachten.