Livestream studio

Livestream studio gezocht? De beste plek om een opname te maken van jouw programma, bijvoorbeeld voor je bedrijf, initiatief, stichting of een evenement. Met de professionele camera’s en microfoons die daarvoor nodig zijn, net als mogelijkheden voor belichting en alle andere belangrijke techniek.

In onze livestream studio heb je alles tot je beschikking om de stream een succes te maken. En zou je de apparatuur het liefst op locatie gebruiken? Ook daarmee kunnen we je goed van dienst zijn. Bij jou op kantoor, gewoon thuis of op een andere plek: wij komen met onze livestream-apparatuur naar je toe.

Webinar, Talkshow, DJ-set of optreden

Benieuwd naar de mogelijkheden bij ons in de livestream studio? We zetten drie mogelijkheden voor je op een rij:

 • Webinar
  Uitzenden met interactie van de kijkers, het kan in de vorm van een webinar. Deel kennis en verzamel informatie bij je kijkers.
 • Spraakmakende talkshow
  Met belangrijke gasten aan tafel en het podium bieden aan klanten, leveranciers of andere relaties? Gebruik onze livestream studio settings om een spraakmakende talkshow op te nemen.
 • DJ-set met livestream
  Een spetterende DJ-set livestreamen? Gebruik verlichting, special effects en ervaar de energie die je ervoor nodig hebt om een geweldige opname te maken.
 • Optreden tijdens evenement
  Tijdens jouw evenement een geslaagd optreden toevoegen? Gebruik onze livestream studio voor zangers, songwriters en complete bands die een professionele locatie vragen.

Hoe werkt de livestream?

Benieuwd hoe de livestream werkt en hoe wij je daarbij kunnen helpen? We leggen het je uit aan de hand van 5 duidelijke stappen:

 1. Jij bepaalt
  Hoe komt de livestream eruit te zien en wat vind je belangrijk? Welke studio setting?
 2. Link voor de kijkers
  De livestream delen? Een paar dagen voor het event ontvang je van ons de link.
 3. Wij verzorgen de techniek
  Wij zorgen ervoor dat alles wordt opgenomen, haast zonder dat jij het merkt.
 4. Actieve monitoring
  Tijdens de livestream kijken we mee en voorkomen we eventuele storingen of haperingen.
 5. Livestream op een USB-stick
  Je ontvangt de opname van de livestream achteraf op een USB-stick.
inspiratiegids

Gratis inspiratie gids

We hebben voor jou een brochure samengesteld met voorbeelden van online events. Zo krijg je een beter beeld van alle mogelijkheden die er zijn.

inspiratiegids

Je kunt deze gratis downloaden, zo kun je inspiratie opdoen voor het organiseren van jouw online event.