Livestream diploma uitreiking

Livestream diploma uitreiking organiseren? De meest veilige manier om iedereen erbij te laten zijn, volledig volgens de RIVM-richtlijnen tijdens de coronacrisis. Op gepaste afstand en zonder samen te hoeven komen, door gebruik te maken van de digitale mogelijkheden.

We organiseren livestream-events voor scholen en andere onderwijsinstellingen. Die zoeken naar een oplossing voor de diploma-uitreiking, om scholieren en studenten toch het feestje te bieden dat ze hebben verdiend. Als het tijd is om de diploma’s uit te reiken, als bekroning op de jaren van studie waarvoor ze zich hard hebben ingezet.

 • Geen zorgen: professionele livestream van de uitreiking
 • Meerdere camera’s en microfoons
 • Veilige verbinding: alleen voor alle scholieren, studenten en ouders
 • Plug-and-Play: heel eenvoudig voor de kijkers
Diploma uitreiking livestreamen

Feestje voor iedereen

Met een livestream van de diploma uitreiking wordt het toch het feestje voor iedereen, zoals dat eigenlijk de bedoeling is. Door iedereen er in één keer bij te betrekken en samen te vieren dat het laatste belangrijke jaar er nu ook eindelijk op zit. Voor de scholieren en studenten, die er hard voor hebben gewerkt om het felbegeerde diploma te halen.

Wij zorgen ervoor dat we de uitreiking goed in beeld brengen. Met één of meerdere camera’s en microfoons en natuurlijk door actief te monitoren om storingen, haperingen en andere problemen te voorkomen.

Hoe werkt de livestream?

Benieuwd hoe we zorgen voor de livestream van de diploma uitreiking? We leggen het uit aan de hand van 5 duidelijke stappen:

 1. Jullie wensen centraal
  Wat is er belangrijk tijdens de livestream van de uitreiking? Jullie bepalen.
 2. Link voor de scholieren, studenten en ouders
  De livestream delen? Een paar dagen voor het event ontvang je van ons de link.
 3. Wij verzorgen de techniek
  Wij zorgen ervoor dat alles wordt opgenomen, haast zonder dat iemand het merkt.
 4. Actieve monitoring
  Tijdens de livestream kijken we mee en voorkomen we eventuele storingen of haperingen.
 5. Livestream op een USB-stick
  Je ontvangt de opname van de livestream achteraf op een USB-stick.

Tip: tijdens de diploma-uitreiking op school, op de hogeschool of universiteit ook gebruik maken van andere audio- of videoapparatuur? Wij zorgen ervoor dat het aan de techniek in ieder geval niet zal liggen.

Livestream diploma uitreiking: neem contact op

Meer weten over de mogelijkheden voor een livestream diploma uitreiking? Bel ons op telefoonnummer 0251 224 087 of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!