Livestream bruiloft

Livestream bruiloft organiseren? De beste manier om samen met al jullie gasten te trouwen, ook nu dat door de coronacrisis even niet zo vanzelfsprekend is. Omdat er strenge richtlijnen gelden voor het maximaal aantal gasten en omdat niet iedere locatie daar voldoende ruimte voor biedt.

Willen jullie trouwen en dat geweldige moment toch met alle genodigden delen? Om ‘ja’ te zeggen en iedereen mee te laten kijken hoe jullie in het huwelijksbootje stappen? Wij zorgen ervoor dat er een zorgeloze livestream beschikbaar is. In de hoogste kwaliteit en vanuit één of meerdere camerahoeken, inclusief professionele microfoons om geen woord te hoeven missen.

 • Geen zorgen: professionele livestream van de bruiloft
 • Meerdere camera’s en microfoons
 • Veilige verbinding: alleen voor alle gasten
 • Plug-and-Play: heel eenvoudig voor de kijkers

‘Ja’ zeggen met alle genodigden

Hoe kunnen jullie ‘ja’ zeggen met alle genodigden daarbij, zonder dat ze op de locatie aanwezig zijn? Wij verzorgen livestreams voor bruiloften, zonder dat jullie daar omkijken naar hebben. Voor een zorgeloze en ontspannen dag, zoals een mooie huwelijksceremonie eigenlijk zou moeten zijn. Om van de dag en van elkaar te genieten, terwijl wij ervoor zorgen dat de gasten digitaal zo dichtbij mogelijk zijn.

Hoe werkt de livestream?

Benieuwd hoe de livestream van de bruiloft of jullie huwelijk werkt? We leggen het uit aan de hand van 5 duidelijke stappen:

 1. Jullie wensen centraal
  Wat is er belangrijk tijdens de livestream van de bruiloft? Jullie bepalen.
 2. Link voor de gasten
  De livestream delen? Een paar dagen voor het event ontvang je van ons de link.
 3. Wij verzorgen de techniek
  Wij zorgen ervoor dat alles wordt opgenomen, haast zonder dat iemand het merkt.
 4. Actieve monitoring
  Tijdens de livestream kijken we mee en voorkomen we eventuele storingen of haperingen.
 5. Livestream op een USB-stick
  Je ontvangt de opname van de livestream achteraf op een USB-stick.
Livestream bruiloft

Tip: tijdens de bruiloft gebruik maken van een foto presentatie of andere audio- of videoapparatuur? Ook die kunnen we leveren, waardoor het aan de techniek in ieder geval niet zal liggen. Wij zorgen ervoor dat we alles leveren, aansluiten en instellen om de mooiste dag van jullie leven geweldig vast te leggen.

De bruiloft opnemen en uitzenden met een livestream?

De beste manier om te trouwen als helaas niet iedereen daarbij aanwezig kan zijn. In professionele kwaliteit en op de makkelijkste manier om gasten mee te laten kijken. Zonder zorgen of omkijken, dankzij de uitgebreide ervaring die we hebben met livestreams voor huwelijksceremonies.

Meer weten over de mogelijkheden voor een livestream bruiloft? Bel ons op telefoonnummer 0251 224 087,of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!