Livestreamen: hoe begin je daarmee?

Wil je livestreamen, maar weet je niet goed hoe je daarmee moet beginnen? Wij zorgen bij ons in de studio alvast voor de belangrijke basis, zodat het daar niet aan zal liggen. Met Full HD camera’s, grote schermen, de juiste verlichting en bijvoorbeeld professionele microfoons heb je technisch alles tot je beschikking dat belangrijk is.

Uiteraard bepaal je zelf in welke setting je de studio wilt gebruiken. Wij helpen je jouw doelgroep of kijkers te bereiken. Dat doen we voor bedrijven die businessupdates geven en salesmeetings houden. En dat doen we voor verenigingen, voor bands en voor DJ’s die hun evenementen graag willen livestreamen.

Livestreamen hoe begin je daarmee

Vanuit onze studio

Door te livestreamen vanuit onze studio zorg je meteen voor een professionele indruk. Bovendien zullen de kosten veelal lager liggen dan op locatie. Wij hebben de camera’s en andere apparatuur al klaarstaan en op de juiste manier hangen, zodat je daar meteen gebruik van kunt maken.

Uiteraard kunnen we livestreamen via YouTube, Zoom, Microsoft Teams, Skype, Google Hangout en jouw webinar-platform, waardoor het ook daar niet aan zal liggen. Wij zorgen ervoor dat jij je technisch nergens druk over hoeft te maken.

Livestreamen hoe begin je daarmee

Setting in de studio

En ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een setting in de studio? Je kunt livestreamen op de manier die jij wilt:

 • Luxe fauteuils
  Neem plaats in lekker luxe stoelen en ga in gesprek met een interessante gast.
 • Tafelgesprek
  Nodig anderen aan tafel uit, om samen het gesprek met elkaar aan te gaan.
 • Presentatiedesk
  Presenteer nieuwe feiten of belangrijke ontwikkelingen van achter de desk.
 • Comfortabele banken
  Zorg voor een ontspannen sfeer, die goed geschikt is om samen in gesprek te gaan.
Livestreamen hoe begin je daarmee