Livestream studio: pak het professioneel aan

Zoek je een livestream studio om het professioneel aan te pakken? Het is de beste manier om jouw publiek te bereiken. Vanuit onze studio zorg je voor een geslaagde salesmeeting, geef je een businessupdate of zorg je er met een webinar of webcast voor dat je jouw kijkers kunt inspireren. En zoek je als band of DJ naar een geschikte plek om te livestreamen? Ook daarmee hebben we veel ervaring.

Wij zorgen er vanuit de livestream studio voor dat alle techniek aanwezig is die voor jou belangrijk is. Dus zoek je naar Full HD-camera’s, naar geavanceerde microfoons en bijvoorbeeld de juiste verlichting? Wij zorgen ervoor, net als voor de schermen, de klikkers en al het andere dat je nodig hebt.

Livestream studio pak het professioneel aan

Opstelling naar keuze

Bovendien kun je onze livestream studio gebruiken in de setting die je wilt. We geven je een paar voorbeelden van de mogelijkheden:

 • Luxe fauteuils
  Neem plaats tegenover een interessante gast, bijvoorbeeld voor een College Tour.
 • Tafelgesprek
  Ga samen aan tafel, om het gesprek aan te gaan over een belangrijk onderwerp.
 • Presentatiedesk
  Presenteer nieuwe ontwikkelingen of de feiten. Met de autoriteit die je zoekt.
 • Comfortabele banken
  Lekker ontspannen in gesprek? Het kan op de comfortabele banken in onze studio.

Je kunt de livestream studio huren en inrichten op de manier die jij wilt. Zo zorgen we voor de ideale setting en een geslaagde omgeving, waarmee het daar in ieder geval niet aan zal liggen.

Voor webinars, webcasts, salesmeetings en meer

Benieuwd naar hoe andere bedrijven, verenigingen en artiesten gebruik maken van onze livestream studio? Ze organiseren webinars, webcasts en bijvoorbeeld salesmeetings. En gaat het je om een businessupdate, een ledenvergadering, een ander online evenement of een livestream van jouw optreden? Wij zorgen ervoor dat je die vanuit een professionele studio kunt organiseren.