Kosten livestream: wat kost dit ongeveer?

Wat zijn de kosten van een livestream en waar hangt dit vanaf? Bij ons in de studio is dit eigenlijk altijd goedkoper dan thuis, op kantoor of op een andere locatie. Wij beschikken al over de belangrijke apparatuur en hebben die bovendien opgehangen, ingesteld en ingericht om daar meteen gebruik van te maken.

Bovendien heb je zelf veel invloed op de kosten van een livestream. Wil je die met meerdere camera’s filmen, daarbij meerdere schermen gebruiken en zoek je naar professionele verlichting en andere apparatuur? De kosten liggen hoger dan wanneer je er op een meer eenvoudige manier gebruik van wilt maken. Zo bieden we je graag diverse mogelijkheden, waarmee je goed weet waar je aan toe bent.

Kosten livestream wat bepaalt de prijs

Wat bepaalt de kosten?

Benieuwd wat de kosten van een livestream bepaalt? We zetten een aantal belangrijke factoren voor je op een rij:

  • Aantal camera’s
    Kies je voor één of voor meerdere camera’s? Naarmate je meer camera’s gebruikt lopen de kosten uiteraard op. Wij denken graag met je mee over het type livestream en hoeveel camera’s je daarvoor het best kunt inzetten.
  • Gebruikte schermen
    Zoek je naar een manier om de livestream kosten te beperken of wil je juist zorgen voor een meer professionele indruk? Met grote schermen (55 tot 75 inch) kun je jouw beeld of andere belangrijke informatie op de achtergrond beschikbaar maken.
  • Overige apparatuur
    Heb je er andere apparatuur bij nodig of heb je specifieke wensen met betrekking tot de verlichting? We bieden je de mogelijkheden bij ons in de studio, die mede-bepalend zijn voor de livestream kosten.

Vrijblijvende offerte voor livestream

Je kunt goedkoop onze livestream studio huren of gebruik maken van alle professionele mogelijkheden die er zijn. Zo stemmen we onze studio graag af op de manier waarop jij de livestream wilt organiseren.

En ben je benieuwd wat dat kost? Neem contact met ons op, dan brengen we een vrijblijvende offerte voor je uit. Zo weet je precies wat de livestream kosten zullen zijn, waarbij we natuurlijk aangeven wat de afzonderlijke opties en keuzes kosten.