Kosten livestream: wat bepaalt de prijs?

Wat zijn de kosten van een livestream? Steeds meer bedrijven organiseren livestreams voor hun salesmeetings, businessupdates en andere virtuele events. En wil je de ledenvergadering via een livestream beschikbaar maken of gaat het je om een optreden met de band of als DJ? We bieden flexibele mogelijkheden, waarbij we de kosten natuurlijk zo laag mogelijk houden.

De kosten van een livestream bij ons in de studio liggen in ieder geval lager dan wanneer je daar thuis, op kantoor of op een andere locatie mee aan de slag zou gaan. Wij hebben de apparatuur staan en hangen, waar we gebruik van maken voor de regelmatige livestreams die we doen. Je weet op die manier zeker dat je een scherpe prijs betaalt, voor een professionele stream met de speciaal daarvoor geschikte apparatuur.

Kosten livestream wat bepaalt de prijs

Camera’s, schermen en meer apparatuur

Ben je benieuwd hoe we de kosten bepalen om onze studio te huren voor een livestream? Dat hangt af van een aantal belangrijke keuzes:

  • Aantal camera’s
    Wil je filmen met één of meerdere camera’s? Dit bepaalt grotendeels de kosten. Bovendien leggen we je graag uit over de verschillende (Full HD) camera’s die er beschikbaar zijn, waarmee je zorgt voor een professionele livestream.
  • Gebruikte schermen
    Wil je de kosten van de livestream laag houden? Of juist zorgen voor een professionele indruk met diverse schermen waarop informatie verschijnt? We bieden de mogelijkheden, met daarbij een overzicht van de kosten.
  • Overige apparatuur
    En gebruik je andere apparatuur, zoals die voor verlichting, geluid of om een presentatie door te klikken? Je ontvangt een offerte op maat, waarvoor je de livestream studio kunt huren.
Kosten livestream wat bepaalt de prijs

Opstelling en setting op maat

Uiteraard maak je gebruik van de opstelling die je wenst, waarmee we ons graag flexibel opstellen. Dus ga je voor een setting met comfortabele banken, achter een presentatiedesk of met meerdere deskundigen of deelnemers aan tafel? Wij passen ons graag aan jouw wensen aan. Bovendien berekenen we de kosten voor de livestream specifiek op basis van wat jij belangrijk vindt.